Μια όμορφη εβδομάδα φιλοξενίας ξεκίνησε για το σχολείο μας

(18-21 Νοεμβρίου), καθώς υποδεχτήκαμε τους εταίρους μας από την Αγγλία, τη Σουηδία, την Ισπανία και τη Γαλλία

στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ με τίτλο ''Music Drama & Movement''.

Οι μαθητές μας τους πρόσφεραν δωράκια και έμαθαν πολλά για τα σχολεία τους συζητώντας μαζί τους. Ευχαριστούμε πολύ και τον κ. Αντρέα Βασιλόπουλο, αντιδήμαρχο παιδείας, που μας έκανε την τιμή να παρευρεθεί στο σχολείο μας και να καλωσορίσει τους εταίρους μας. Την ίδια μέρα πραγματοποιήσαμε εργαστήρι θεατρικής μάσκας στο σχολείο μας και επισκεφτήκαμε και το Παλαιοντολογικό Μουσείου Πικερμίου, όπου η κα. Μαριάννα Νάκαση μας ξενάγησε στους χώρους.

επισκεψη ταξεων1
επισκεψη σχολειου1
78212843_2841403822752681_50057977537211
μασκες8
μασκες7
μασκες3
επισκεψη ταξεων2

Το σχολείο μας τις μέρες της φιλοξενίας οργάνωσε δραστηριότητες στο πλαίσιο του προγράμματος που συμμετείχαν όλοι οι μαθητές του σχολείου μας. Παιχνίδια, χοροί, τραγούδια και θεατρικά που με πολύ μεράκι ετοίμασαν οι συνάδελφοι του σχολείου μας. Τους ευχαριστούμε όλους και κυρίως τη γυμνάστριά μας, την κα. Ζαννίνα Σκανδάλη και τη μουσικό μας, την κα. Έφη Σκουργιαλού. Ευχαριστούμε επίσης, το Λύκειο Ελληνίδων Ραφήνας που μας έκαναν την τιμή να έρθουν στο σχολείο μας και να χορέψουν για εμάς και το Μουσικό Γυμνάσιο Παλλήνης που μας υποδέχτηκαν στο σχολείο τους και απολαύσαμε τα μουσικά τους σύνολα.

Αποχαιρετώντας μας οι ξένοι συνάδελφοι μας τόνισαν τον ενθουσιασμό τους για τις δραστηριότητές μας, το σχολείο μας και τη ζεστή μας φιλοξενία.

Τέλος, ευχαριστούμε τον σύλλογο γονέων του σχολείου μας και τον Δήμο Ραφήνας που είναι πάντα αρωγοί στις προσπάθειές μας.

παιχνιδια3
παιχνίδια1
παιχνιδια5
χοροι1
μουσικό Παλλήνης
χοροι3
θεατρικο2
θεατρικο
χοροι5
θεατρικό2